PROJECT OVERVIEW

LISABON 2024.

Avionom iz Beograda ili Sofije

INDIVIDUALNI AVIO ARANŽMAN

Cena od 449 evra, po osobi, za 4 noći / 5 dana

Putnici mogu da izaberu dane polaska i dužinu boravka

 

Lisabon, glavni grad Portugala, je grad koji odiše bogatom istorijom, živopisnom kulturom i prelepim pejzažima. Ovaj fascinantan grad, smešten na obali Atlantskog okeana, predstavlja savršenu kombinaciju tradicije i modernog načina života. Bilo da vas privlače šarmantne uske ulice, prelepi parkovi ili impresivna arhitektura, Lisabon pruža nezaboravno iskustvo posetiocima svih uzrasta.

PREDLOG PROGRAMA PUTOVANJA AVIONOM

  1. dan Beograd (Sofija) – Lisabon

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu  ili Međunarodni aerodrom Sofija u Sofiji, dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let i direktan let do Lisabona.. Individulni transfera do hotela. Na zahtev putnika možemo rezervisati transfer do hotela. Smeštaj u odabranom hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.- 4. dan Lisabon 

Boravak putnika u izabranom smeštaju i izabranoj usluzi. Tokom slobodnog vremena preporučujemo posetu nekih od najvažnijih znamenitosti Lisabona.

  1. dan Lisabon – Beograd (Sofija)

Napuštanje hotela. Individualan transfer do aerodroma. Na zahtev putnika možemo rezervisati transfer do aerodroma. Čekiranje za let dva sata pre poletanja aviona. Direktan let.  Sletanje u Beograd ili Sofiju.Kraj usluga.

 

CENOVNIK BR.1

Važi od 15.4.2024.

Za polaske tokom 2024.

Putnici mogu da izaberu dane polaska i povratka kao i način prevoza i tip usluge.

Cena aranžmana je po osobi (na upit) i informativnog su karaktera.

 

HOTEL CENA  po osobi USLUGA
Ramada by Wyndham Lisbon od 449 evra Smeštaj
Lisboa 85 by Ridan Hotels od 549 evra Smeštaj

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd (Sofija)– Lisabon – Beograd (Sofija), sa uračunatim aerodromskim taksama;

Ručni prtljag, u skladu sa odabranom tarifom avio kompanije;

Smeštaj u hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa izabranom uslugom (hotel-standardne sobe sa sopstvenim kupatilom);

Troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Individualan transfer aerodrom – smeštaj – aerodrom. Po zahtevu putnika, uz doplatu, možemo obezbediti transfer do hotela.

Predati čekirani prtljag;

Izbor sedišta u avionu: da putnici sede zajedno, sedište pored prozora, sedište pored prolaza, sedište sa dodatnim prostorom za noge, sedište u određenom delu aviona (na zahtevu i dodatno se naplaćuje po tarifama avio kompanije);

Putno zdravstveno osiguranje;

Obrok i piće na letu;

Boravišnu taksu.

 

DOPLATE:

– Za 1/1 sobu na upit.

– Doplata za dodatni predati prtljag – na osnovu zvanične tarife avio kompanije u trenutku rezervacije. Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.

– Doplata za željeno sedište u avionu koje se doplaćuje po zvanićnoj tarifi low coast avio kompanije (od  10€ – 20€ po osobi po letu). Doplata za željeno sedište omogućava čekiranje 60 dana pre leta. Obavezna doplata ukoliko putuju deca od 2-11,99 godina sa odraslom osobom: sedište pored odrasle po pravilima avio kompanija deca ne mogu da sede odvojena od odrasle osobe sa kojom putuju– cena je po trenutnoj raspoloživoj tarifi u trenutku kupovine avio karata,

– doplata za obroke u hotelu po izboru (doručak, ručak, večera);

 

INFORMACIJE U VEZI  INDIVIDUALNOG TRASFERA OD AERODROMA DO SMEŠTAJA

Po zahtevu putnika, uz doplatu, možemo obezbediti transfer do hotela.

U lisabonu postoji metro.

NAČINI PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate;

– Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun.

NAPOMENE U VEZI ARANŽMANA:

Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije i smeštaja. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

Avio kompanije primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

Karta se izdaje ODMAH u trenutku rezervacije.

Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Većina hotela ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Objašnjenje, u slučaju kad je rezervisana usluga noćenje sa doručkom, kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak, a zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

Organizator putovanja Galaxy travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

Galaxy Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Galaxy Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

OPIS HOTELA KOJE PREDLAŽEMO:

Ramada by Wyndham Lisbon

Provedite veče u prijatnoj atmosferi bara. Možete svratiti do restorana. Popijte šoljicu kafe u našem kafiću, ko zna, možda će ona biti najbolja kafa u gradu. Želite biti onlajn uvek? Nudimo Vam WiFi. Ako dolazite kolima, možete parkirati u parking zoni. Takođe, u hotelu za goste nudimo sledeće usluge: doktor. Gosti koji se bave sportom će stvarno uživati fitness centru i teretani. Za poslovne sastanke, imamo poslovni centar. Želite da idete na izlet? Posavetujte se sa odeljenjem za sport i rekreaciju hotela. Povedite svog ljubimca sa sobom. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Za slobodno kretanje po gradu, hotel Vam nudi uslugu transfera. Pristupačnost objekta osobama sa invaliditetom: postoji lift. Dodatne usluge kojehotel nudi svojim gostima: usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, bankomat, usluga peglanja, iznajlmljivanje vozila, sef i konsijerž usluge. Osoblje hotela govori engleski, španski, ruski i francuski. Gosti mogu pronaći u sobi sledeće: alarm, tuš, TV i mini bar. Pažnja, navedeni sadržaji možda nisu dostupni u svim sobama.

Lisboa 85 by Ridan Hotels

Smešten na povoljnoj lokaciji u Lisabonu, Lisboa 85 Suites & Apartments by RIDAN Hotels WiFi u celom objektu. Objekat je udaljen oko 2,5 km od Trga trgovine, 2,7 km od zamka Svetog Đorđa i 6,7 km od fudbalskog stadiona Luz. Smeštaj nudi prevoz do aerodroma, a dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo opremljeno tušem i fenom za kosu, a odabrane sobe imaju kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom. Smeštajne jedinice imaju  klima-uređaj, sef i TV ravnog ekrana. Popularna odredišta u blizini hotela su Rossio, Miradouro da Senhora do Monte i Narodno pozorište Dona Maria II. Najbliži aerodrom je Aerodrom Humberto Delgado, udaljen 5 km od hotela Lisboa 85 Suites & Apartments by RIDAN Hotels.

Na zahtev putnika možemo obezbediti i druge hotele.

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije Wizzair, koje su podložne promenama. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa drugih avio kompanija koje se doplaćuju.

Avio kompanije primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

Karta se izdaje odmah u trenutku rezervacije.

Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Tačno vreme poletanja određuje avio kompanija. Ukoliko je let večernji ili jutarnji, moguće je ne stići na predviđeni obrok u smeštajnom kapacitetu. To ne može biti predmet žalbe od strane putnika jer Organizator nije u mogućnosti da utiče na red letenja aviokompanije. U nekim smeštajnim kapacitetima moguće je dobiti lanč paket ili hladni obrok po zahtevu.

Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana prilože kopiju prve strane važećeg pasoša. Ukoliko se kopije ne prilože od strane putnika, Organizator ne snosi odgovornost za eventualna pogrešna imena istih. Putnici sami snose troškove za štampanje novih karata.

Low cost Kompanija zahteva elektronsko čekiranje najkasnije 24 časa pred let. Putnik je dužan da pošalje zahtev za čekiranje svoje karte putem maila na adresu galaxytravel181@gmail.com ili pozivom na broj +38164 1116099. Organizator se obavezuje da će dostaviti putniku čekiranu avionsku kartu na mail, koju je potrebno da putnik odštampa i ponese sa sobom na aerodrom. Takođe, moguće je da putnik dođe sam u agenciju najkasnije do 24 časa pred let gde može lično podići odštampanu kartu za let. Isti uslovi čekiranja putnika važe i za let u povratku.

Potrebni podaci iz pasoša za čekiranje: Datum rođenja, Broj pasoša, Država koja je izdala pasoš, Datum izdavanja pasoša, Datum isteka pasoša

U slučaju ne poštovanja gore navedenih procedura, putnik snosi troškove penala na aerodromu.

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru putovanja (Galaxy Travel-u nadoknadi realne troškove avionske karte i smeštaja prema pravilima koja nalažu avio kompanija i hotelski rezervacioni sistem.

– Low cost avio kompanije primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno kupljena avionska karta nije podložna refundacijama kao ni aerodromske takse te kao takve ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz. Opštih uslova putovanja jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

– Stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja preko rezervacione hotelske sisteme koji ne dozvoljavaju bilo kakve promene ili refundacije. Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

– Adresa za prijem pisanih reklamacija: Obilićev venac 9/20 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 64 1116099.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dan do 21 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja

Opšte napomene

Organizator putovanja je Galaxy travel sa sedištem u Nišu, Obilićev venac 9/20 18.000 Niš, LICENCA OTP br. 15/2023 kategorija A.

Putnici su dužni da 2 dana pre putovanja provere tačno mesto i vreme poletanja aviona.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

Organizator putovanja Galaxy travel zadžava pravo promene pojedinih sadržaja u programu putovanja.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Putnik je dužan da se sam upozna sa propisanim pravilima ponašanja, kao i ograničenjima za ulazak i tokom boravka, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

U slučaju nepredviđenih objektivnih okolnosti (kao na primer gužva na granicama, gužva u saobraćaju,i slično) Organizator zadržava pravo promene programa putovanja.

Ukoliko su putnici maloletni i putuju bez pratnje roditelja/staraoca dužni su da prilikom putovanja ponesu sa sobom overenu saglasnost oba roditelja/staratelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja/staraoca.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdrastveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) na web stanici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs, ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranićne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Organizator putovanja Galaxy Travel zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama avio kompanije sa kojom je putnik odlučio da leti, i u zakonom predviđenim slučajevima.

Rok za prijave za aranžman zavisi od popunjenosti kapaciteta na letu i u privatnom smeštaju/hotelu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

Aranžman je rađen na bazi cena avio karte i smeštaja u trenutku izrade cenovnika.

 

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 15/2023 kat. A.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel, koji se nalaze na sajtu agencije I sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

Cenovnik br.1 od 15.4.2024. godine

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *