About

O nama

Saznajte više o Galaxy Travel

Putovanja. Ture. Avanture.

  Galaxy travel d.o.o. Niš osnovan je 17.1.2018.godine sa tednecijom razvoja receptivnog turizma u jugoistočnoj Srbiji. Galaxy tim čine renomirane, poslovne i elokventne ličnosti dokazane u poslovnom svetu turističke privrede. Višegodišnje iskustvo, želja za stalnim napredovanjem i iznad svega ljubav prema regiji uticale su da se odvažimo i samostalnim poslovanjem doprinesemo razvoju receptivnog turizma jugoistočne Srbije.

  Našu delatnost sačinjena je i od:  prodaje avio karata , rezervacija hotela za sve svetske destinacije, prodaje aranžmana za letovanja, zimovanja, putovanja u evropske i svetske metropole. Galaxy tim svakom od navedenih segmenata pristupa na najprofesioalniji način sa velikom dozom ljubaznosti, jer nam je zadovoljstvo klijenata od presudnog značaja za dalju afirmaciju.

   Uplovite sa nama u  NOVU DIMENZIJU PUTOVANJA i uverite se da smo drugačiji od drugih!

Naš tim

Iskusan tim sastavljen od ljudi koji vole da putuju

Višegodišnje radno iskustvo u turističkoj privredi, šestogodišnje radno iskustvo na menadžerskim poslovia u JP ,,Aerodrom Niš" - doprineli su da se ljubav i profesionalni pristup prema zvanju ujedine i rezultiraju sopstvenim poslovnim poduhvatom koji za cilj ima razvoj receptivnog turizma. Radna, angažovana, prepoznatljiva ličnost u poslovnom svetu i sredstvima javnog informisanja za sebe kaže da joj je najveća titula OSMEH srećnog putnika - turiste

Ivanka Milutinović
VLASNIK
Saša Milutinović
DIREKTOR