PROJECT OVERVIEW

BEČ

Polasci avionom iz Beograda i Niša

INDIVIDUALNI ARANŽMAN

CENA OD 199 EVRA

 

 

Zadivljujuća arhitektura i bogata kulturna ponuda nekada carskog grada Beča čine ga jednom od omiljenih turističkih destinacija u svetu. Velika četvorka – Hajdn, Mocart, Betoven i Šubert čini ga gradom muzike. Beč nije samo grad valcera, prelepih dvoraca i bogatih muzejskih kolekcija već i mesto u kome se možete opustiti uz zaher tortu, uživati u pogledu sa velikog panoramskog točka ili posetiti po mnogima najbolji zoološki vrt u Evropi.

 

  1. dan Beograd (Niš) – BEČ

Čekiranje za let Beograd (Niš) – Beč dva sata pred poletanje aviona sa niškog aerodroma Konstantin Veliki. Let na relaciji Beograd (Niš) – Beč i sletanje na aerodrom u Beču. Po sopstvenom izboru putnika odabir individulnog transfera do smeštajnih jedinica. Smeštaj u smeštajnom objektu. Slobodno vreme. Glavni grad Austrije, Beč jedan je od najposećenijih gradova u Evropi po broju stranih turista. Ovaj grad odlikuje velika ponuda za turiste počev od mnoštva znamenitosti grada koje obavezno treba posetiti kao i kulturnih dešavanja i nezaobilaznog  šopinga. Noćenje.

 

  1. -3. dan BEČ

Boravak putnika u smeštajnom objektu na bazi odabrane usluge. Tokom slobodnog vremena  preporučujemo posetu nekih od najvažnijih znamenitosti grada kao što je kompleks palata Belvedere sa čije gornje palate se pruža očaravajuća panorama Beča. Trg Svetog stefana i istoimena katedrala nalazi se u samom centru Beča i nezaobilazna je tačka za sve turiste. Preporučujemo posetu Državne opere jedne od najpoznatije na svetu u kojoj su nastupala najveća muzička imena kao što su Herbert fon Karajan, Igor Stravinski, Gustav Maler kao i mnogi drugi. Dvorac Šenbrun sagrađen 1569. koji je pod zaštitim Uneska, takođe se svrstava u nezaobilaznu destinaciju u Beču. U pauzama obilaska grada, iskoristitie priliku da predahnete u nekim od mnogobrojnih restorana ili kafea i okrepite se  Bečkom šniclom i čuvenom Saher tortom. Izbor je svakako veliki. Noćenje.

 

  1. dan BEČ – Beograd (Niš)

Boravak putnika u smeštajnom objektu na bazi odabrane usluge. Napuštanje hotela. Individualan transfer  do Bečkog aerodroma . Čekiranje i poletanje aviona za Beograd (Niš). Kraj usluga.

 

CENOVNIK BR.1

Važi od 15.6.2023.

 

Za polaske tokom juna, jula, avgusta, septembra i oktobra 2023. godine.

 

Cena aranžmana je po osobi (na upit) i informativnog su karaktera. Usluga obuhvata noćenje i avio prevoz .

 

 

HOTEL .jun jul avgust septembar oktobar
ibis Wien Mariahilf 3* od 299 e od 299 e od 299 e od 249 e od 199 e

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Povratni avionski prevoz na relaciji Niš – Beč – Niš, low cost avio kompanijom, sa uračunatim aerodromskim taksama

– Mali ručni prtljag (ranac) dimenzija 40cm x 20cm x 25cm,

– Smeštaj u standardnoj sobi u odabranom smeštajnom objektu, na bazi 3 noćenja.

– Troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom

– putno zdravstveno osiguranje

– Doplata za prtljag

– Obrok i piće na letu

– Boravišnu taksu

 

 

DOPLATE:

-Za 1/1 sobu na upit

– Za predati (čekirani) ili ručni prtljag (plaća se prilikom rezervacije).

– Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmeo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cenu aviokarte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta.

 

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu
NBS na dan uplate.

Uplata akontacije 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, ili uplatom na račun.

 

NAPOMENE:

– Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije i hotela. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

– Kompanija Ryanair primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno, karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

– Karta se izdaje u roku od 24h od trenutka rezervacije.

– Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi  uz doplatu.

– Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili cene smeštaja i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru putovanja (Galaxy Travel-u ) nadoknadi realne troškove avionske karte i smeštaja prema pravilima koja nalažu avio kompanija i hotelski rezervacioni sistem.

– Low cost avio kompanije primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno kupljena avionska karta nije podložna refundacijama kao ni aerodromske takse, te kao takve ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz Opštih uslova putovanja jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

– Stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja preko rezervacione hotelske sisteme  koji ne dozvoljavaju bilo kakve promene ili refundacije. Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

– Adresa za prijem pisanih reklamacija: Obilićev venac 9/20, Niš ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 64 1116099.

 

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

– Tačno vreme poletanja  određuje avio kompanija. Ukoliko je let večernji ili jutarnji, moguće je ne stići na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe od strane putnika jer Organizator nije u mogućnosti da utiče na red letenja aviokompanije. U nekim smeštajnim kapacitetima moguće je dobiti lanč paket ili hladni obrok.

– Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana prilože kopiju prve strane važećeg pasoša. Ukoliko se kopije ne prilože od strane putnika, Organizator ne snosi odgovornost za eventualna pogrešna imena istih. Putnici sami snose troškove za štampanje novih karata.

– Low cost avio kompanije zahtevaju elektronsko čekiranje najkasnije 24 časa pred let. Putnik je dužan da pošalje zahtev za čekiranje svoje karte putem maila na adresu galaxytravel181@gmail.com  ili pozivom na broj +381 64 1116099 . Organizator se obavezuje da će dostaviti putniku čekiranu avionsku kartu na mail, koju je potrebno da putnik odštampa i ponese sa sobom na aerodrom. Takođe, moguće je da putnik dođe sam u agenciju najkasnije do 24 časa pred let gde može lično podići odštampanu kartu za let. Isti usluvi čekiranja putnika važe i za let u povratku.

Potrebni podaci iz pasoša za čekiranje: Datum rođenja, Broj pasoša, Država koja je izdala pasoš, Datum izdavanja pasoša, Datum isteka pasoša.

 

-U slučaju ne poštovanja gore navedenih procedura, putnik snosi troškove penala na aerodromu.

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

– Organizator putovanja je Galaxy travel sa sedištem u Nišu, Obilićev venac 9/20, 18.000 Niš , OTP LICENCA BR 15/2023 kategorija A.

– Organizator Galaxy Travel zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu putovanja.

– Sve informacije koje su date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Putnici su dužni da 2 dana pre putovanja provere tačno mesto i vreme poletanja aviona.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika u obavezi su da sve putnike blagovremeno upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

– Putnik je dužan da se sam upozna sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

– U slučaju nepredviđenih objektivnih okolnosti ( kao na primer gužva na granicama, gužva u saobraćaju,i slično) Organizator zadržava pravo promene programa putovanja.

– Rok za prijave za aranžman zavisi od popunjenosti kapaciteta na letu i hotelu.

– Ukoliko su putnici maloletni i putuju bez pratnje roditelja/staraoca dužni su da prilikom putovanja ponesu sa sobom overenu saglasnost oba roditelja/staratelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja/staraoca.

– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr. ) i da sami blagovoremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

– Ukoliko nema dovoljno prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana, kranji rok za obaveštenje o otkazu aranžamana je 5 dana pre datuma polaska.

– Organizator putovanja Galaxy Travel zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama avio kompanije i u zakonom predviđenim slučajevima.

– Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

– Prijavljivanje u hotelu/hostelu je prvog dana od 14:00 časova, a odjavljivanje poslednjeg dana boravka od 09:00 časova.

– Svi smeštai iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

– Svi opisi smeštajnih kpaciteta iz programa putovanja informativnog su karaktera. Organizator putovanja Galaxy Travel ne snosi odgovornost ukoliko ima bilo kakvih odstupanja od strane hotela.

– Objašnjenje za doručak u hotelima: kontinentalni švedski sto podrazumeva manji izbor namirnicama i pretežno je sladak doručak. Uglavnom je uvršćena internacionalna kuhinja.

-U nekim hotelima treći ili četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Izgled i konkretne dimenzije pomoćnih ležajeva zavise od samog smeštajnog objekta i može biti sofa na razvlačenje koja je uglavnom standardne veličine.

-Organizator putovanja Galaxy Travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama jer to to zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena okodostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

– Galaxy Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

– Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Galaxy Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

– Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

– U nekim smeštajnim objektima dostupni su dopunski sadržaji uz doplatu kao što su SPA programi, teretana i slično.

 

OPIS SMEŠTAJNIH KAPACITETA SA KOJIMA SARAĐUJEMO:

 

Ibis Wien Mariahilf ***(preporuka agencije)

 

https://all.accor.com/hotel/0796/index.en.shtml

Hotel Ibis Wien Mariahilf se nalazi u popularnom području 06. Mariahilf. Hotel nudi širok spektar pogodnosti i pogodnosti kako bi se osiguralo da se dobro provedete. Sadržaji kao što su za osobe s invaliditetom, Wi-Fi na javnim mestima, parkiralište, restoran, izleti dostupni su za uživanje. Udobne sobe za dobar san osiguravaju dobar san, a sobe sadrže bežični pristup internetu (besplatan), klima-uređaj, usluga buđenja, stol, satni alarm. Na 5 minuta hodom stiže se do stanice gradskog metroa koji odlično povezuje ostale delove grada.

 

Hotel Mozart ***

http://www.hotelmozart-vienna.at/

Nalazi se u širem centru grada (oko 4 km od najužeg centra). Na 5 minuta laganim hodom stiže se do stanice gradskog metroa koji odlično povezuje ostale delove grada. Svaka soba ima svoje kupatilo i wc, televizor sa satelitksim programima, centralnu klimu i grejanje, fen za kosu i sef a WiFi je moguć uz doplatu na recepciji. Ljubazno osoblje hotela dostupno je 24 sata dnevno.

 

Austria Trend Hotel beim Theresianum  ***

https://www.austria-trend.at/de/hotels/theresianum

Ovaj hotel se nalazi u širem centru grada (oko 4.5 km od najužeg centra). U neposrednoj blizini je metro stanica i metro linijom se može stići za 10 minuta do trga Sveti Stefan u Beču. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i WC, TV sa kablovskom televizijom, WiFi, centralnu klimu i grejanje, mini bar i frižider, fen za kosu. Osoblje na recepciji dostupno je 24 sata dnevno.

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

 

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 15/2023 kategorija A.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel,

sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

Cenovnik br.1 od 15.6.2023.godine

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *