ŽENEVA  novembar 2023. – mart 2024.

PROJECT OVERVIEW

ŽENEVA  novembar 2023. – mart 2024

INDIVIDUALNI AVIO ARANŽMAN

Cena od 399 evra, po osobi, za 4 noći / 5 dana

Polasci ponedeljak, sreda i petak

Putnici mogu da izaberu dane polaska i povratka

 

Drugi najveći grad u Švajcarskoj, Ženeva je jedan od najvažnijih finansijskih i diplomatskih centara u Evropi i u njoj se nalazi najviše međunarodnih organizacija na svetu, uključujući mnoge agencije Ujedinjenih nacija i Crveni krst.

Ženeva može da se pohvali i mnogim drugim laskavim titulama. Poznata kao Prestonica mira, ona je 2017. godine proglašena sedmim najskupljim gradom na svetu, 2018. je rangirana treća po kupovnoj moći stanovništva i 2019. godine uvrštena na listu top 10 gradova najboljih za život. Ženeva nije ni nalik drugim evropskim gradovima koje smo posetili, pre svega zbog cena koje su vrtoglave i za mnogo bogatije stanovnike Starog kontinenta. Ukoliko bismo trebali da  opišemo Ženevu u tri reči, rekli bismo da je mala, simpatična i skupa.

 

PREDLOG PROGRAMA PUTOVANJA AVIONOM:

  1. DAN : BEOGRAD – ŽENEVA

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let do Ženeve. Dolazak u Ženevu. Individulani transfer do hotela i smeštaj. Predlažemo odlazak na razgledanje grada pešice. Slobodno veče za individualne aktivnosti. Noćenje.

  1. – 4 . DAN: ŽENEVA

Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

  1. DAN: ŽENEVA – BEOGRAD

Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska, individualni odlazak do aerodroma. Dolazak na aerodrom 3 sata pre leta po lokalnom vremenu. Čekiranje za let, poletanje za Srbiju. Sletanje na aerodrome u Beogradu. Kraj usluga!

CENOVNIK BR.1

Važi od 4.11.2023.

Za polaske u periodu od novembra 2023. godine – marta 2024.

Putnici mogu da izaberu dane polaska i povratka, avio prevoznika i tip usluge.

Cena aranžmana je po osobi (na upit) i informativnog su karaktera.

 

HOTEL CENA

Za 4 noćenja po osobi

USLUGA
Ibis budget Geneve Aeroport od 399 evra Noćenje
Ibis Geneve Centre Lac od 499 evra Noćenje

 

Pošaljite nam upit kako bi Vam poslali ponudu. Neophodne informacije su broj putnika, datum polaska i povratka, kao i koji aerodrom Vam odgovara (npr. Beograd). Koja vrsta hotelske usluge (najam, doručak, polupansion ili all inclusive). 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Ženeva – Beograd, sa uračunatim aerodromskim taksama;

Ručni prtljag, u skladu sa odabranom tarifom avio kompanije;

Smeštaj u hotelu na bazi izabranog broja noćenja sa izabranom uslugom (hotel – standardne sobe sa sopstvenim kupatilom);

Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Individualan transfer aerodrom – smeštaj – aerodrom. Po zahtevu putnika, uz doplatu, možemo obezbediti transfer do hotela.

Predati čekirani prtljag;

Izbor sedišta u avionu: da putnici sede zajedno, sedište pored prozora, sedište pored prolaza, sedište sa dodatnim prostorom za noge, sedište u određenom delu aviona (na zahtevu i dodatno se naplaćuje po tarifama avio kompanije);

Putno zdravstveno osiguranje;

Obrok i piće na letu;

Obroci u restoranima (moguće je na lični zahtev izvršiti doplatu za obroke );

Boravišnu takse na ostrvu;

Individualni i ekstra troškovi.

DOPLATE:

– Za 1/1 sobu na upit.

– Doplata za dodatni predati prtljag – na osnovu zvanične tarife avio kompanije EasyJet u trenutku rezervacije. Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.

– Doplata za željeno sedište u avionu koje se doplaćuje po zvaničnoj tarifi low coast avio kompanije (od 8 € – 20€ po osobi po letu). Doplata za željeno sedište omogućava čekiranje do 60 dana pre leta. Obavezna doplata ukoliko putuju deca od 2-11,99 godina sa odraslom osobom: sedište pored odrasle po pravilima avio kompanija deca ne mogu da sede odvojena od odrasle osobe sa kojom putuju– cena je po trenutnoj raspoloživoj tarifi u trenutku kupovine avio karata,

– doplata za obroke u hotelu po izboru (doručak, ručak, večera);

INFORMACIJE U VEZI  INDIVIDUALNOG TRASFERA OD AERODROMA DO SMEŠTAJA

Putnici koji dolaze na aerodrom u Ženevi imaju pravo na besplatno korišćenje javnog prevoza u Kantonu Ženeva do 80 minuta. Besplatne Unireso karte se mogu dobiti na mašini koja se nalazi u prostoru za prikupljanje prtljaga u dolascima. Alternativno, Swiss pass nudi neogranišeno putovanje preko Swiss Travel System mreže za 4, 8, 15 ili 22 dana uzastopno ili za celi mesec.

Železnička stanica se nalazi nasuprot ulaza u aerodrom. Vreme putovanja do centra grada je 6 minuta.

NAČINI PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate;

-Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun.

NAPOMENE U VEZI ARANŽMANA:

Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije i smeštaja. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

Avio kompanije primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

Karta se izdaje ODMAH u trenutku rezervacije.

Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Većina hotela ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Objašnjenje, u slučaju kad je rezervisana usluga noćenje sa doručkom, kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak, a zastupljena internacionalna kuhinja

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

Organizator putovanja Galaxy travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

Galaxy Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Galaxy Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

OPIS HOTELA KOJE PREDLAŽEMO:

Hotel Ibis Budget Genève

Hotel Ibis Budget Genève nalazi se prekoputa tržnog centra Balekser, na 20minuta hoda od Aerodroma Ženeva i 2 km od centra grada. Nudi sobe sa sopstvenim kupatilom, besplatnim bežičnim internetom i TV-om sa ravnim ekranom i kablovskim kanalima. Doručak je na raspolaganju uz doplatu, a u neposrednoj blizini hotela se nalazi restoran. Gosti hotela Ibis Budget Genčve mogu besplatno koristiti javni gradski prevoz.

Hotel IbisGeneve Centre Lac

Objekat ibis Geneve Centre Lac nudi ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje, sobe za nepušače, bar, besplatan WiFi u svim prostorijama i zajednički salon, a nalazi se u Ženevi, na 1,6 km od Ženevske fontane (Jet d’Eau). Ovaj objekat udaljen je 2,3 km od zgrade Ujedinjenih nacija u Ženevi, 2,5 km od Katedrale Sv. Pjera i 5 km od Stadiona Ženeva (Stade de Genève). Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, poslovni centar i usluga organizovanja izleta. Hotelske sobe imaju radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. U objektu Ibis Geneve Centre Lac služi se kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. PalExpo se nalazi na 6 km od smeštaja, dok je Cvetni sat udaljen manje od 1 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Ženeva, udaljen 6 km od objekta ibis Geneve Centre Lac.

Na zahtev putnika možemo obezbediti i druge hotele.

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije EasyJet, koje su podložne promenama. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa drugih avio kompanija koje se doplaćuju.

Avio kompanije primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

Karta se izdaje odmah u trenutku rezervacije.

Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

Tačno vreme poletanja određuje avio kompanija. Ukoliko je let večernji ili jutarnji, moguće je ne stići na predviđeni obrok u smeštajnom kapacitetu. To ne može biti predmet žalbe od strane putnika jer Organizator nije u mogućnosti da utiče na red letenja aviokompanije. U nekim smeštajnim kapacitetima moguće je dobiti lanč paket ili hladni obrok po zahtevu.

Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana prilože kopiju prve strane važećeg pasoša. Ukoliko se kopije ne prilože od strane putnika, Organizator ne snosi odgovornost za eventualna pogrešna imena istih. Putnici sami snose troškove za štampanje novih karata.

Low cost Kompanija zahteva elektronsko čekiranje najkasnije 24 časa pred let. Putnik je dužan da pošalje zahtev za čekiranje svoje karte putem maila na adresu galaxytravel181@gmail.com ili pozivom na broj +38164 1116099. Organizator se obavezuje da će dostaviti putniku čekiranu avionsku kartu na mail, koju je potrebno da putnik odštampa i ponese sa sobom na aerodrom. Takođe, moguće je da putnik dođe sam u agenciju najkasnije do 24 časa pred let gde može lično podići odštampanu kartu za let. Isti uslovi čekiranja putnika važe i za let u povratku.

Potrebni podaci iz pasoša za čekiranje: Datum rođenja, Broj pasoša, Država koja je izdala pasoš, Datum izdavanja pasoša, Datum isteka pasoša

U slučaju ne poštovanja gore navedenih procedura, putnik snosi troškove penala na aerodromu.

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru putovanja (Galaxy Travel-u nadoknadi realne troškove avionske karte i smeštaja prema pravilima koja nalažu avio kompanija i hotelski rezervacioni sistem.

– Low cost avio kompanije primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno kupljena avionska karta nije podložna refundacijama kao ni aerodromske takse te kao takve ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz. Opštih uslova putovanja jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

– Stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja preko rezervacione hotelske sisteme koji ne dozvoljavaju bilo kakve promene ili refundacije. Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

– Adresa za prijem pisanih reklamacija: Obilićev venac 9/20 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 64 1116099.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dan do 21 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja

Opšte napomene

Organizator putovanja je Galaxy travel sa sedištem u Nišu, Obilićev venac 9/20 18.000 Niš, LICENCA OTP br. 15/2023 kategorija A.

Putnici su dužni da 2 dana pre putovanja provere tačno mesto i vreme poletanja aviona.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

Organizator putovanja Galaxy travel zadžava pravo promene pojedinih sadržaja u programu putovanja.

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Putnik je dužan da se sam upozna sa propisanim pravilima ponašanja, kao i ograničenjima za ulazak i tokom boravka, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

U slučaju nepredviđenih objektivnih okolnosti (kao na primer gužva na granicama, gužva u saobraćaju,i slično) Organizator zadržava pravo promene programa putovanja.

Ukoliko su putnici maloletni i putuju bez pratnje roditelja/staraoca dužni su da prilikom putovanja ponesu sa sobom overenu saglasnost oba roditelja/staratelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja/staraoca.

Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdrastveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) na web stanici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs, ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranićne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Organizator putovanja Galaxy Travel zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama avio kompanije sa kojom je putnik odlučio da leti, i u zakonom predviđenim slučajevima.

Rok za prijave za aranžman zavisi od popunjenosti kapaciteta na letu i u privatnom smeštaju/hotelu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

Aranžman je rađen na bazi cena avio karte i smeštaja u trenutku izrade cenovnika.

 

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 15/2023 kat. A.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel, koji se nalaze na sajtu agencije i sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

Cenovnik br.1 od 4.11.2023. godine

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *