Studio apartmani Lara Lux 4*- Čanj

PROJECT OVERVIEW

U mirnom delu Čanja na 80 m od plaže!!!

LOKACIJA: Atraktivno turističko mesto  Čanj se nalazi u uvali između Petrovca i Sutomora. Njega odlikuje prostrana, peskovita i zlatasta plaža duga 1100 metara. U neposrednoj blizini, pristupačna samo s’ mora, nalazi se čuvena Kraljičina plaža koju smatraju biserom Jadrana. Čanj turisti rado posećuju, uživajući u čistoj boji mora i vrelini sunca. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

Studio-apartmani “Lara-Lux” **** se nalaze u mirnom delu Čanja na 80 m od plaže (preko puta studio apartmana ”Lara”). Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstvenu terasu, TWC, TV kablovsku, WiFI, frižider, klimu, čajnu kuhinju. Objekat poseduje otvoren bazen są ležaljkama i suncobranima koji su GRATIS za goste u objektu. Ishrana je u moderno opremljenom restoranu Lara ***, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane. Za trenutke opuštanja uz kafu i piće, neposredno uz restoran nalazi se letnja bašta sa malom igraonicom za decu. Obezbedjen besplatan parking u garaži objekta.

PLAŽA: Gradska peskovita/ šljunkovita plaža je udaljena oko 100 m. Ležaljke i suncobrani se dodatno naplaćuju.

USLUGA: polupansion ili pun pansion

PP-polupansion (noćenje, doručak/večera ili doručak/ručak ili ručak/večera- obroci po izboru gosta)

PA-pun pansion (noćenje i 3 obroka)

Doručak- ŠVEDSKI STO, Ručak i večera- kombinacija švedskog stola-supe, čorbe, salate,desert, hleb, uz odabir glavnog jela sa dnevnog menija

SAJT:www.laraapartmani.com

VRSTA PREVOZA: Sopstveni prevoz

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 12.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan: predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan- Napuštanje soba/apartmana do 09.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

Cenovnik polupansion (doručak švedski sto, ručak ili večera-kombinacija švedskog stola uz odabir glavnog jela sa menija)

Tip studio app

usluga

01.06 – 20.06.

09.09 – 18.09.

21.06 – 30.06.

30.08 – 08.09.

01.07 – 10.07.

20.08 – 29.08.

11.07 – 19.08.

1/2

PP

23

28

33

37

1/3, 1/4

PP

23

27

30

34

Cenovnik pun pupansion (doručak švedski sto, ručak ili večera-kombinacija švedskog stola uz odabir glavnog jela sa menija)

Tip studio app

usluga

01.06 – 20.06.

09.09 – 18.09.

21.06 – 30.06.

30.08 – 08.09.

01.07 – 10.07.

20.08 – 29.08.

11.07 – 19.08.

1/2

PA

27

32

36

40

1/3, 1/4

PA

27

31

34

38

– cene su izražene u evrima PO OSOBI po danu u studio apartmanu;

POPUSTI :

– deca do 3 god. imaju besplatan boravak (na zajedničkom ležaju, bez hrane)

– deca od 3 do 10 god. na zajedničkom ležaju ostvaruju 50% popusta

– deca od 3 do 12 god. na posebnom ležaju ostvaruju 30% popusta

–  dete do 12 god. sa jednom odraslom osobom u studiu 1/2 – ostvaruje 20% popusta

– Može se obezbediti krevetac za dete GRATIS (na upit)

– Klima, kablovska TV, WI-FI, parking u garaži objekta i bazen sa ležaljkama- GRATIS

U cenu je uključeno:

-smeštaj u hotelu za navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

-Korišćenje bazena sa ležaljkama;

– WiFi internet;

-Parking u garaži objekta.

U cenu nije uključeno:

-Boravišna taksa – plaća se na recepciji dnevno po osobi (Deca do 12 g.- 0.50 eur, od 12-18 g.- 1.00 eur, odrasli 1.50 eur

– putno zdravstveno osiguranje (Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja sa doplatom za COVID 19 možete uplatiti u našoj agenciji po tarifi osiguravajuće kuće Dunav)

Način plaćanja:

-plaćanje je u dinarima prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja;

-40 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre puta.

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

-Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studia do 9.00h zadnjeg dana

-Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

-Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

-Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak, a zastupljena internacionalna kuhinja

-U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

-Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja,

-jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj.…)

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru Galaxy Travel doo Niš nadoknadi realne troškove smeštaja prema pravilima koja nalaže hotelski rezervacioni sistem.

– Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

– Adresa za prijem pisanih reklamacija: Hajduk Veljkova 37 II/2 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 18 252 858.

OPŠTE NAPOMENE:

*** Putnici su DUŽNI DA SE SAMI UPOZNAJU sa dokumentima i rokovima neophodnim za pribavljanje viza, kao i sa carinskim graničnim i adminstrativnim formalnostima zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

– Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

– Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju

Cenovnik br.1 od 08.03.2021.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *