Philoxenia Spa Hotel - Pefkohori 2022

PROJECT OVERVIEW

Pefkohori – je jedno od onih letovališta koja važe za praktično idealna za sve one turiste koji dolaze u Grčku iz Srbije, jer je od Soluna udaljeno tek oko 105 kilometara. Razlog zbog koga se Pefkohori smatra idealnim je upravo njegova blizina, a kada se uzme u obzir da je mesto okruženo borovim šumama, te da su u njegovoj okolini neke od najlepših plaža poluostrva Kasandre, odnosno celog Halkidikija, sasvim je jasno zbog čega sve veći broj turista iz naše zemlje odlučuje da letuje upravo u Pefkohoriju.

Plaže: Osim gradske plaže, u okolini Pefkohorija se nalaze i plaže koje se, ne bez razloga smatraju najlepšim na Kasandri, ali i čitavom Halkidikiju. Od Pefkohorija do plaže “Ksenija” se stiže relativno brzo. Plaža “Glarokavos” je od Pefkohorija udaljena oko 10 kilometara kada se krene prema jugu, izuzetno je prostrana i na njoj se nalazi kafe bar. Samim tim što je prostrana, mogu se naći i oni delovi koji su idealni za turiste kojima prija osama, a na njoj postoje i brojne mogućnosti za različite sportske aktivnosti.

Philoxenia Spa Hotel 4* – na 50 m od mora, u centru Pefkohorija, u mirnom okruženju uz mnoštvo sadržaja, veliki izbor soba, raznovrsnu hranu, bazen I spa centar, pravi je izbor za porodični odmor. Recepcija sa sefom, dostupna 24 sata, lekar, dva lifta, tv lobi, bar I pool bar, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, teretana na otvorenom, spa centar, dvorište za animaciju dece, dečji bioskop, kongresna sala, restoran : doručak-švedski sto, večera bife sa bogatim izborom jela I dnevni supa bar, pružaju gostima svu neophodnu uslugu za sadržajan, opušten i udoban odmor.

Sobe: Dvokrevetna superior soba pored bazena

Sobe pored bazena smeštene u novom G krilu, u prizemlju, na prvom I drugom spratu, do kojih se stiže staklenim liftom, sadrže kupatilo sa tušem, fen, frižider,TV spratnu terasu odvojenu zidićem, sa delom za sedenje sa pogledom na bazen, klima uređaj, wireless Dvokrevetne sobe pored bazena poseduju dva odvojena kreveta koja se po potrebi mogu spojiti.

-U cenu je uračunato

Polupansion

Trokrevetna soba pored bazena 

Sobe pored bazena smeštene u novom G krilu, u prizemlju, na prvom I drugom spratu, do kojih se stiže staklenim liftom, sadrže kupatilo sa tušem, fen, frižider,TV spratnu terasu odvojenu zidićem, sa delom za sedenje sa pogledom na bazen, klima uređaj, wireless Trokrevetne sobe pored bazena poseduju bračni krevet I dodatni sofa krevet.

U cenu je uračunato

Polupansion

Četvorokrevetna porodična svita

ČETVOROKREVETNI FAMILY SUIT sastoje se od dve prostorije, kupatila I terase. Spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem, fen, TV, klima uređaj, wireless.

U cenu je uračunato

Polupansion

Dvokrevetna TOP FLOOR

Top floor sobe sa zatvorenom terasom i kliznim velikim prozorima od zida do zida, poput francuskog balkona, veće po kvadraturi: , kompletno renovirane 2017. sa pogledom na more ili obronke Pefkohorija . Top floor sobe poseduju bračni krevet, kupatilo sa tušem, fen, frižider, TV, sto sa dve stolice, , spoljnu sušilicu, klima uređaj, wireless.

U cenu je uračunato

Polupansion

Trokrevetna TOP FLOOR

Top floor sobe sa zatvorenom terasom i kliznim prozorima od zida do zida, poput francuskog balkona, veće po kvadraturi: , kompletno renovirane 2017. sa pogledom na more ili obronke Pefkohorija. Top floor sobe 1/3 poseduju: bračni ležaj i sofu na razvlačenje, kupatilo sa tušem, fen, frižider, TV, sto sa tri stolice, spoljnu sušilicu, klima uređaj, wireless.

U cenu je uračunato

Polupansion

TOP FLOOR SOBE 1/3 +1

Top floor sobe sa zatvorenom terasom i kliznim prozorima od zida do zida, poput francuskog balkona, veće po kvadraturi: , kompletno renovirane 2017. sa pogledom na more ili obronke Pefkohorija. 1/3 +1 soba top floor, poseduje bračni krevet i dve sofe, kupatilo sa tušem, fen, frižider, TV, sto sa tri stolice, spoljnu sušilicu, klima uređaj, wireless.

U cenu je uračunato

Polupansion

VIP Suit Lux 401 – “ZEVS”

LUKS VIP SVITE, na vrhu hotela, penthaus svite sa predivnim pogledom. U cenu su uključene usluge polupansiona na bazi švedskog stola, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, interenet I Spa centar, teretana, animacija za decu, sef na recepciji. Sve Luks Vip Svite poseduju frižider, TV, klima uređaj, sef, kupatilo sa tušem, bade mantile, fen, sredstva za toaletu, svakodnevnu promenu peškira i čišćenje. VIP SUIT LUX 401 – “ZEVS” Pogled na more i bazen Maksimum 4 osobe Spavaća soba – jedan francuski ležaj Prostrani dnevni boravak sa velikim stolom za 5-7 osoba i velikom sofom Kupatilo sa tušem Đakuzi MOGUĆNOST DODATNOG KREVETA

U cenu je uračunato

Polupansion

VIP Suit Lux-  “HERKULES”

LUKS VIP SVITE, na vrhu hotela, penthaus svite sa predivnim pogledom. U cenu su uključene usluge polupansiona na bazi švedskog stola, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, interenet I Spa centar, teretana, animacija za decu, sef na recepciji. Sve Luks Vip Svite poseduju frižider, TV, klima uređaj, sef, kupatilo sa tušem, bade mantile, fen, sredstva za toaletu, svakodnevnu promenu peškira i čišćenje. VIP SUIT LUX “HERKULES” Spavaća soba sa dva kreveta, Odvojena prostorija sa trećim krevetom I sofom, Kupatilo sa tušem Max za 3 odrasle osobe I dete.

U cenu uračunato

Polupansion

VIP Suit Lux 402- “HERMES”

LUKS VIP SVITE, na vrhu hotela, penthaus svite sa predivnim pogledom. U cenu su uključene usluge polupansiona na bazi švedskog stola, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, interenet I Spa centar, teretana, animacija za decu, sef na recepciji. Sve Luks Vip Svite poseduju frižider, TV, klima uređaj, sef, kupatilo sa tušem, bade mantile, fen, sredstva za toaletu, svakodnevnu promenu peškira i čišćenje. VIP SUIT LUX 402 – “HERMES” Fantastičan pogled na more! Maksimalno 5 osoba Spavaća soba s francuskim krevetom Kupatilo sa tušem Dnevni boravak sa jednim bračnim krevetom i dve singl sofe.

U cenu je uračunato

Polupansion

VIP Suit Lux 403 -“AFRODITA”

LUKS VIP SVITE, na vrhu hotela, penthaus svite sa predivnim pogledom. U cenu su uključene usluge polupansiona na bazi švedskog stola, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, interenet I Spa centar, teretana, animacija za decu, sef na recepciji. Sve Luks Vip Svite poseduju frižider, TV, klima uređaj, sef, kupatilo sa tušem, bade mantile, fen, sredstva za toaletu, svakodnevnu promenu peškira i čišćenje. VIP SUIT LUX 403 – “AFRODITA” Fantastičan pogled na more! Maksimalno 5 osoba Spavaća soba s francuskim krevetom Kupatilo sa tušem Dnevni boravak sa bračnim krevetom i 1 kauč

U cenu je uračunato

Polupansion

Vip Suit Lux 404- “APOLON”

LUKS VIP SVITE, na vrhu hotela, penthaus svite sa predivnim pogledom. U cenu su uključene usluge polupansiona na bazi švedskog stola, otvoreni bazen sa đakuzijem I ležaljkama, interenet I Spa centar, teretana, animacija za decu, sef na recepciji. Sve Luks Vip Svite poseduju frižider, TV, klima uređaj, sef, kupatilo sa tušem, bade mantile, fen, sredstva za toaletu, svakodnevnu promenu peškira i čišćenje. VIP SUIT LUX 404 – “APOLON” Pogled na more koji oduzima dah. Maksimalno za 6 osoba Dnevni boravak sa pogledom na more Spavaća soba s francuskim krevetom Druga soba sa dva kreveta 2 flat TV (jedan u spavaćoj, jedan u dnevnoj sobi)

U cenu je uračunato

Polupansion

Osnovne pogodnodti:

– Lift do svih soba

– Besplatan WiFi

– Kilma uredjaj uključen u cenu

– Lekarski nadzor 24/7

Dodatni sadržaj:

– Klima

– Sef

– Bazen

Novo u ponudi:

– Kids Cinema

– Teretana na otvorenom

– Soup&Fruit Bife

CENE SMEŠTAJA – na upit.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *