KIPAR, od oktobra 2023. do marta 2024

PROJECT OVERVIEW

KIPAR

INDIVIDUALNI AVIO ARANŽMAN

4, 7 ili 10 noćenja

Avionom iz Beograd od oktobra 2023. do marta 2024.

CENA OD 599 EUR

Kipar je treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Sredozmena mediteranska klima, čini Kipar jednom od najtoplijih ostrva, sa izuzetno velikim brojem sunčanim dana tokom cele godine. Ostrvo Kipar je podeljeno na Grčki i Turski deo od 1974. godine: Republike Kipar na jugu i Turske Republike Severni Kipar. Grčki deo ostrva sa dužinom obale od oko 240km i mestima kao što su Aya Napa, Limasol i Larnaka privlače posebnu pažnju turista. Kako je Kipar dugo bio Britanska kolonija vozi se levom stranom. Kipar je jedna od najposećenijih destinacija u Evropi tokom letnjih meseci. Poreklo imena ima više tumačenja, od grčke reči za čempres – kyparissos, po drugom od grčke reči kanu – kypros, ili po latinskom nazivu za bakar – Cuprum (Cyprium) čiji su se rudnici nekada nalazili na Kipru.

 

PREDLOG PROGRAMA PUTOVANJA AVIONOM

  1. dan Beograd – Kipar

Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” u Beogradu dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let. Sletanje na aerodrom na Larnaka Kipar. Po sopstvenom izboru putnika odabir individulnog transfera do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. – 4. ili 10. dana Kipar

Boravak putnika u hotelu na izabrane usluge. Tokom slobodnog vremena preporučujemo posetu i uživanje na prelepim plažama ostrva. Kipar je ostrvo lepih plaža, lepe prirode, prelepih gradova, bogate istori, prepoznatlljive srdačnosti ugostitelja.

Nikozija je glavni grad Kipra, možete se prošetati glavnom ulicom koja je ujedno i granični prelaz na turski deo ostvra. Ljubitelji istorije umetnosti mogu uživati u Arheološkom muzeju, kao i muzeju Vizantijskih ikona i fresaka. Posetiti katedralu svetog Džona i crkvu Faneromeni koja se nalazi na samoj granici ali i statue nezavisnosti Kipra.

5, 8. ili 11. dan Beograd – Kipar

Napuštanje hotela. Individualan transfer na međunarodni aerodrom Larnaka na Kipru. Polazak aviona za Beograd. (Kraj usluga)

Polazak i povratak je: sreda ili nedelja

 

Cenovnik br.1 od 17.10.2023.godine

Za polaske u periodu od oktobra 2023. godine – marta 2024.

Cena od 599 EUR po osobi (na upit) i informativnog je karaktera.

Cene je za 4 noćenja i informativnog su karaktera. Putovanje može biti ostvareno u drugom vremenskom periodu, za kraći ili za duži boravak od navedenog. Za detaljnije informacije i upite molimo Vas da nas kontaktirate putem mail adrese na galaxytravel181@gmail.com. Tačna cena biće data u trenutku rezervacije i uplate aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd – Kipar – Beograd, low cost avio kompanijom, sa uračunatim aerodromskim taksama;

– ručni prtljag dimenzija: 40cm x 20cm x 25cm,;

– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3-10 noćenja sa izabranom uslugom (hotel-standardne sobe sa sopstvenim kupatilom);

– Troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Individualan transfer aerodrom – hotel – aerodrom

– priority prtljag (Cabin Big Size), dimenzije: 55cm x 40cm x 20cm težine do 10kg;

– Čekirani prtljag od 20/26kg;

– izbor sedišta u avionu: da putnici sede zajedno, sedište pored prozora, sedište pored prolaza, sedište sa dodatnim prostorom za noge, sedište u određenom delu aviona (na zahtevu i dodatno se naplaćuje po tarifama avio kompanije);

– putno zdravstveno osiguranje;

– Obrok i piće na letu;

– Boravišnu taksu

DOPLATE:

– Za 1/1 sobu na upit

– doplata za dodatni čekirani prtljag 10kg/ 20kg/ 26kg – na osnovu zvanične tarife avio kompanije u trenutku rezervacije;

– doplata za željeno sedište u avionu koje se doplaćuje po zvaničnoj tarifi avio kompanije (od 8 € –20€ po osobi po letu). Doplata za željeno sedište omogućava čekiranje 60 dana pre leta. Obavezna doplata ukoliko putuju deca do 02-11,99 godina sa odraslom osobom: sedište pored odrasle po pravilima avio kompanije deca ne mogu da sede odvojena od odrasle osobe sa kojom putuju– cena je po trenutnoj raspoloživoj tarifi u trenutku kupovine avio karata,

– doplata za obroke u hotelu po izboru (doručak, ručak, večera);

Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.

NAČINI PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate;

– Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom ili uplatom na račun.

NAPOMENE U VEZI SA ARANŽMANOM:

– Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije WizzAir i smeštaja. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

– Avio kompanije primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

– Karta se izdaje ODMAH u trenutku rezervacije.

– Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

– Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

– Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

– Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

– U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

– Organizator putovanja Galaxy travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

– Galaxy Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

– Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Galaxy Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

– Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

 

NEKI OD HOTELA SA KOJIMA SARAĐUJEMO:

Mariandy Hotel 2*

Hotel Mariandy se nalazi pored mora u Larnaki i poseduje bazen na otvorenom. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Prostrane sobe su klimatizovane i imaju podove prekrivene tepihom. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima, sef i prostor za sedenje, kao i sopstveno kupatilo sa tušem i toaletnim priborom. Fen za kosu je dostupan na zahtev.

U restoranu se svakog dana služe doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera. Hotelska ponuda uključuje i poslugu u sobi. U baru pored bazena tokom celog dana dostupni su lagani obroci i osveženja.

Hotel ima i dečji bazen. Osoblje turističkog deska može da vam pruži informacije o lokalnim atrakcijama, poput obližnje Tvrđave Larnaka.

Do centra Larnake ima 7 km, a Aerodrom Larnaka je udaljen 15 km.

Flamingo Beach Hotel 3*

Hotel Flamingo se nalazi 50 m od peščane plaže Makenzie (prelazi se ulica), u gradu Larnaka, 3 km od Larnaka marine i šetališta sa palmama. Ovaj mali gradski hotel udaljen je 2,5 km od aerodroma. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, besplatni wi-fi internet kod recepcije, bazen na krovu hotela, room servis. Sobe imaju klima uređaj, TV, wi-fi internet, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, fen,balkon ili terasa.
Napomena:
Pored hotela u toku je izgradnja novog objekta, ocekuje se da ce tokom leta 2023 biti bučno. 

NAPOMENE U VEZI SA AVIO PREVOZOM:

– Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanije WizzAir. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

– Avio kompanija primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

– Karta se izdaje odmah u trenutku rezervacije.

– Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

– Tačno vreme poletanja određuje avio kompanija. Ukoliko je let večernji ili jutarnji, moguće je ne stići na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe od strane putnika jer Organizator nije u mogućnosti da utiče na red letenja aviokompanije. U nekim smeštajnim kapacitetima moguće je dobiti lanč paket ili hladni obrok.

– Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana prilože kopiju prve strane važećeg pasoša. Ukoliko se kopije ne prilože od strane putnika, Organizator ne snosi odgovornost za eventualna pogrešna imena istih. Putnici sami snose troškove za štampanje novih karata.

– Low cost avio kompanija zahteva elektronsko čekiranje najkasnije 24 časa pred let. Putnik je dužan da pošalje zahtev za čekiranje svoje karte putem maila na adresu galaxytravel181@gmail.com ili pozivom na broj +381 641116099. Organizator se obavezuje da će dostaviti putniku čekiranu avionsku kartu na mail, koju je potrebno da putnik odštampa i ponese sa sobom na aerodrom. Takođe, moguće je da putnik dođe sam u agenciju najkasnije do 24 časa pred let gde može lično podići odštampanu kartu za let. Isti uslovi čekiranja putnika važe i za let u povratku.

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru putovanja (Galaxy Travel-u nadoknadi realne troškove avionske karte i smeštaja prema pravilima koja nalažu avio kompanija i hotelski rezervacioni sistem.

– Low cost avio kompanija primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno kupljena avionska karta nije podložna refundacijama kao ni aerodromske takse te kao takve ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz Opštih uslova putovanja jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

– Stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja preko rezervacione hotelske sisteme koji ne dozvoljavaju bilo kakve promene ili refundacije. Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.-

– Adresa za prijem pisanih reklamacija: Obilićev venac 9/20, Niš ili na mail galaxytravel181@gmail.com Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 641116099.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 31 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 40% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 30 dan do 21 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 70% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

– od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja

OPŠTE NAPOMENE:

Putnici su DUŽNI DA SE SAMI UPOZNAJU sa dokumentima i rokovima neophodnim za pribavljanje viza, kao i sa carinskim graničnim i adminstrativnim formalnostima zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

-Putnici su dužni da 2 dana pre putovanja provere tačno mesto i vreme poletanja aviona.

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

-Organizator putovanja Galaxy travel zadžava pravo promene pojedinih sadržaja u programu putovanja.

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

– Putnik je dužan da se sam upozna sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

– U slučaju nepredviđenih objektivnih okolnosti (kao na primer gužva na granicama, gužva u saobraćaju,i slično) Organizator zadržava pravo promene programa putovanja.

– Ukoliko su putnici maloletni i putuju bez pratnje roditelja/staraoca dužni su da prilikom putovanja ponesu sa sobom overenu saglasnost oba roditelja/staratelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja/staraoca.

– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

– Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdrastveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) na web stanici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs, ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranićne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

– Organizator putovanja Galaxy Travel zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama avio kompanija i u zakonom predviđenim slučajevima.

– Rok za prijave za aranžman zavisi od popunjenosti kapaciteta na letu i u privatnom smeštaju/hotelu.

– Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

– Aranžman je rađen na bazi cena avio karte i smeštaja u trenutku izrade cenovnika.

 

 

Organizator putovanja je TA Galaxy travel, licenca OTP 15/2023 kategorija A

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel, koji se nalazi na sajtu agencije  

i sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

Cenovnik br.1 od 17.10.2023.godine

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *