HOTEL PICASSO 4*- VALONA, ALBANIJA

PROJECT OVERVIEW

Hotel prekoputa plaže!!!

Lokacija: Hotel Picasso se nalazi samo 6 km južno od grada Valona (Vlora), na samoj obali Radhime, koja predstavlja mesto gde se Jadransko more susreće sa Jonskim morem i odakle počinje albanska rivijera.Hotel Picasso je šarmantan i udoban porodični hotel są 4*. Od 2016. godine, sadržaji i lokacija hotela Picasso omogućavaju posetiocima da iskuse prirodno bogatstvo regije Vlora i albanske rivijere uz neuporediv komfor koji pruža njegovo profesionalno osoblje.

Plaža: privatna plaža prekoputa hotela opremljena sa 50 suncobrana, prilaz stepenicama do mora. U blizini polaze svakodnevni izleti brodom do Karaburuna i Sazana.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju bazen opremljen ležaljkama, restoran, privatni parking, recepcija, lift, 24-časovno obezbeđenje, bar sa sokovima pored bazena, bar na plaži, Wii-fi pristup na svim mestima

Sobe: Hotel ima 45 soba različitih sturktura. Sobe poseduju klima uređaj, mini bar (uz doplatu), HD tv sa međunarodnim kanalima, Wi-fi pristup, peškire, osnovni toaletni pribor. Sobe se svakodnevno čiste. Ulazak u sobe u 14:30h, izlazak u 11h poslednjeg dana boravka.

Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje). Mogućnost doplate za ručak i večeru

Sajt: http://picasso.al/  

Vrsta prevoza: Sopstveni prevoz Hotel Picasso Valona 2021 / Valona Letovanje 2021 / Albanija 2021 / Leto 2021

Cenovnik:

Vrste soba

Preporuči broj osoba

01.06.- 30.06.

01.07- 31.08.

01.09.- 30.09.

Dvokrevetna soba- patio

2

50

65

50

Dvokrevetna soba sa balkonom, pogled more

2

60

75

60

Deluxe dvokrevetna soba sa terasom, pogled more

2

80

95

80

Deluxe suite, pogled more

2

95

110

95

Trokrevetna soba, pogled bazen

2 +1

60

75

60

Trokrevetna soba sa balkonom, pogled more

2 +1

75

90

75

Četvorokrevetna soba, pogled bazen

2+2

70

85

70

Apartman sa 2 spavaće sobe

2+2

80

95

80

Apartman sa 2 spavaće sobe, bočni pogled more

2+2

90

105

90

Apartman sa 2 spavaće sobe, direktni pogled more

2+2

90

105

90

Duplex apartman, pogled more

2+3

100

115

100

– cene su date po sobi po noći;

– doplata za 1/1 sobu, 85% na cenu 1/2 sobe (na upit);

– dete do 2,99 godina boravi besplatno (dečiji krevetić besplatno na zahtev);

– deca starija od 3 godine (maksimalno 1 dete u 1/2 sobi sa pomoćnim ležajem uz doplatu 15 eur po noći);

– jedno dete od 0-2,99 godina sa jednim roditeljem u 1/2 sobi uz doplatu 85%;

– jedno dete od 3- 11,99 godina sa jednim roditeljem u 1/2 sobi nema popust;

– doplata za polupansion 10 eur po osobi po danu, deca do 8 god. 5 eur;

– doplata za pun pansion 18 eur po osobi po danu, deca do 8 god. 9 eur;

– dodatni ležaj 15 eur.

Hotel Picasso, Valona – ažurirane cene za 2021. godinu

U cenu je uključeno:

– smeštaj u hotelu u sobi po izboru iz tabele;

– doručak na principu samoposluživanja;

– korišćenje otvorenog bazena u periodu 09:00- 21:00 h;

– ležaljke i suncobrani pored bazena i na hotelskoj plaži;

– korišćenje privatnog parkinga u hotelu;

– boravišna taksa.

U cenu nije uključeno:

– putno zdravstveno osiguranje (Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja sa doplatom za COVID 19 možete uplatiti u našoj agenciji po tarifi osiguravajuće kuće Dunav)

– individualne troškove.

Način plaćanja:

– plaćanje je u dinarima prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja;

– 40 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre puta.

NAPOMENE U VEZI  SA SMEŠTAJEM:

– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14:30 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

– Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

– Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak, a zastupljena internacionalna kuhinja

– U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

– Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj.…)

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru Galaxy Travel doo Niš nadoknadi realne troškove smeštaja prema pravilima koja nalaže hotelski rezervacioni sistem.

– Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

Adresa za prijem pisanih reklamacija: Hajduk Veljkova 37 II/2 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 18 252 858.

OPŠTE NAPOMENE:

*** Putnici su DUŽNI DA SE SAMI UPOZNAJU sa dokumentima i rokovima neophodnim za pribavljanje viza, kao i sa carinskim graničnim i adminstrativnim formalnostima zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

  • Proverite 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

  • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

  • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

  • Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja

  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *