HOTEL MAGNOLIJA 3*- Bečići leto 2021.

PROJECT OVERVIEW

RANI BOOKING

POPUST 20 % ZA REZERVACIJE DO 01.05.2021.

POPUST 10 % ZA REZERVACIJE OD 01.05.2021. DO 30.09.2021.

***popust se obračunava na cenu iz cenovnika

LOKACIJA: Bečići je gradsko naselje u Crnoj Gori. Nalazi se severoistično od Budve. Ovo idilično mesto pripada opštini Budva od koje je udaljeno oko 3km. Bečići imaju plažu  koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi. Još jedan veliki plus je što se veliki broj restorana sa tradicionalnom kuhinjom nalazi duž obale. Hotel Magnolija 3* je smešten u Bečićima, nedaleko od Budve, na udaljenosti 150 metara od mora. Najbliža prehrambena prodavnica nalazi se na samo 10 metara, a restorani, barovi i kafei na samo 50 metara od hotela.

PLAŽA: Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. U ponudi ima veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale.

SOBE: Svaka smeštajna jedinica ima klima-uređaj. Apartmani tipa “suite” i sobe u hotelu takođe sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider i sopstveno kupatilo sa tušem. Sa balkona se pruža pogled na more ili bazen.

SMEŠTAJ: Restoran sa prostranom terasom, u kojem se služe tradicionalna jela, besplatan WI Fi internet, otvoreni bazen, parking.

Sajt: www.hotel-magnolija.com

VRSTA PREVOZA: Sopstveni prevoz

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan: putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/apartmane posle 14 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi dan- predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan: Napuštanje soba/apartmana do 10 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

Cene su po osobi/ danu i uključuju PDV i doručak:

Period

                               01.05-31.05

                                    01.06-30.06

                                   01.07-31.08

                              01.09-30.09

 BB

BB

BB

BB

Dvokrevetna soba

28 € 38 € 50 € 38 €
Trokrevetna soba 28 € 38 € 50 €

38 €

Junior suite

28 € 38 € 50 € 38 €
Duplex suite 28 € 38 € 50 €

38 €

Specijalni uslovi i napomene:

-Doplata za polupansion: 7e;

-Istaknute cene su po danu, po osobi

– Boravišna taksa za odrasle po danu iznosi 1 € ;

– Osiguranje se naplacuje 0,50€ po osobi po danu

– Deca uzrasta do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu;

– Deca od 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne takse;

– Deca do 2 godine – GRATIS;

– Deca uzrasta od 2 do 12 godina u sobi sa odraslima dobijaju 30% popusta

– Doplata za boravak jedne osobe (+70%)

U cenu je uključeno:

-smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom  u sobi po izboru iz tabele;

U cenu nije uključeno:

– putno zdravstveno osiguranje (Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja sa doplatom za COVID 19 možete uplatiti u našoj agenciji po tarifi osiguravajuće kuće Dunav),

-individualni troškovi,

– boravišna taksa.

Način plaćanja:

-plaćanje je u dinarima prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja;

-40 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre puta.

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14:30 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

-Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

-U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

-Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

-Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja,

-jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj.…)

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru Galaxy Travel doo Niš nadoknadi realne troškove smeštaja prema pravilima koja nalaže hotelski rezervacioni sistem.

– Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

Adresa za prijem pisanih reklamacija: Hajduk Veljkova 37 II/2 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 18 252 858.

OPŠTE NAPOMENE:

*** Putnici su DUŽNI DA SE SAMI UPOZNAJU sa  dokumentima i rokovima neophodnim za pribavljanje viza, kao i sa carinskim graničnim i adminstrativnim formalnostima zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

-Proverite 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

-Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

-Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

-Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL

Organizator putovanja TA  Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju

Cenovnik broj 1 od 01.04.2021.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *