HOLISTIČKI ODMOR I PROLEĆNI DETOKS NA PIRAMIDI RTANJ - Termin: 21.- 23. maj 2021.

PROJECT OVERVIEW

DOBRODOŠLI U SFERU VITALNOSTI I ZDRAVLJA

sa časovima KRALJEVSKE KUNDALINI YOGE, tehnikama disanja za vitalnost i zdravlje i zvuko terapijom vibracijama gonga i isceljujućim tibetanskim činijama.

 

– putovanje je osmišljeno za ljude OTVORENOG SRCA I UMA , POZITIVNE ENERGIJE I ŠIROKOG OSMEHA

– DOBRODOŠLI U SFERU VITALNOSTI I ZDRAVLJA

– PRIJAVE SU U TOKU!

Sadržaj produženog vikenda :

– SMEŠTAJ u prelepom kompleksu BALAŠEVIĆ

– korišćenje sadržaja SPA CENTRA Balašević

– OBEZBEĐEN PREVOZ udobnim autobusom ili minibusom turističke klase

– POLUPANSION SA VEGETARIJANSKOM I VEGANSKOM HRANOM ( obezbeđena je i standardna kuhinja za one koji to žele)

– čuveni USPON NA RTANJ uz pratnju licenciranog vodiča (u zavisnosti od vremenskih prilika)

– Poseta SVETILIŠTU VRELO – najjačem energetskom polju u kome se sublimišu tri vrste energija i takvo zračenje energije blagotvorno , isceljujuće dejstvuje na ljudski organizam.

– poseta LOKALNIM TRAVARIMA

– iskustvo u yogi i planinarenju NIJE NEOPHODNO

– časovi KRALJEVSKE KUNDALINI YOGE sa tehnikama DISANJA za vitalnost i zdravlje i ZVUKOTERAPIJU vibracijama GONGA i isceljujućih TIBETANSKIH ČINIJA

– časove yoge vodi sertifikovani učitelj Kundalini yoge (Kundalini Research Institute USA) Yogaterapeut i Energoterapeut Mladenović Ljiljana ( spiritualno ime AMRITA PAVAN KAUR )

– Pročitajte informacije o Vašoj učiteljici yoge: https://galaxytravel.rs/amrita-pavan/

PREPORUKA organizatora … ukoliko vremenske prilike nisu odgovarajuće za uspon na Rtanj SADRŽAJ PRODUŽENOG VIKENDA ZA TREĆI DAN biće izmenjen :

– SVETILIŠTE VRELO : Čas Kundalini yoge kao priprema za prirodnu energoterapiju u energetskom polju Svetilišta Vrelo ( tehnike disanja , asane , mudre , vibracije mantri , tibetanskih činija ….. )

– poseta LOKALNIM TRAVARIMA

– obilazak ROZARIJUMA – ružičnjak porodice Minh

– predah za kafu ili čaj u neobičnom ambijentu Pansiona RADGOST

U slučaju da neko od naših turista nije u mogućnosti da prati grupu na usponu preporuka je da treći dan provede po izmenjenom SADRŽAJU PRODUŽENOG VIKENDA koji se odnosi samo na treći dan.

Program putovanja:

1.dan (petak) – Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta u 17 časova. Sastanak grupe u 16:30 h. Putovanje u pravcu planine Rtanj. Smeštaj u Etno hotelu Balašević. Večera u 19 h. Čas yoge za DOBAR SAN! Noćenje.

2.dan (subota) – Čas Kundalini yoge – PROBUDI DAN U SEBI! 7:30h (u zavisnosti od vremenskih prilika moguća je realizacija napolju). Doručak u 9:00 h. Oko 11 h, ko želi može poći u laganu šetnju sa praksom Pranayame (tehnike jogijskog disanja) i meditacijom. Ima vise lokacija u blizini za setnju, a postoji i staza u okviru resorta. Povratak u hotel u 12:30h. Preporučujemo da popodne provedete uzivajući u sadržajima SPA centra hotela: bazen, sauna, hidro masaža, slana kao i sportskim terenima u okviru kompleksa: za tenis, stoni tenis i pikado. …. U 18:00h čas Kundalini yoge (realizovaće se napolju ako je vreme lepo). Večera u 20h. Za 21:15h je predviđeno druženje- Sat sang uz ispijanje posluženog tradicionalnog MASALA čaja. Satsang je dodir, susret, zajedništvo sa istinom (sanskrit; SAT – istina ; SANGA – društvo). To je inspirativan razgovor u prisustvu učitelja pri druženju sa ljudima sa kojima delite ideale, negujete i napredujete u svojoj duhovnoj evoluciji i sveopštem saznanju. Možete postavljati pitanja na temu Kundalini i Hatha yoge, Yoga terapije Energoterapije… Noćenje.

3.dan (nedelja)Doručak u 7:00h. Nakon toga u 8:30h polazak grupe iz hotela. Voznja do Svetilišta Vrelo – najjačeg energetskog polju u kome se sublimišu tri vrste energija i takvo zračenje energije blagotvorno, isceljujuće dejstvuje na ljudski organizam. Nosimo prostirke za yogu ! 9:00h. Čas Kundalini yoge na Svetilištu: priprema tela za prirodnu energoterapiju uz tehnike Pranayame ( tehnike disanja ), asane , mudre , vibracije mantre , tibetanskih činija, gonga ….. 10:30h u slučaju povoljnih vremenskih prilika sledi uspon do vrha Rtnja u pratnji licenciranog vodiča (planinarenje) sve ukupno traje 7- 8 sati (3.5 – 4 sata uspon i 2.5- 3h spust) + vreme koje ćete provesti na vrhu. Na samom vrhu i usput vrha i nazad ne postoje nikakvi sadržaji (prodavnice, restorani, hotel). U okviru hotela postoji prodavnica gde možete kupiti sokove, vodu, lokalne čajeve…Kretaćete se južnom (stranom), koja je po proceni planinarskog vodiča bolja za Vašu grupu.. Rtanj je jedna od najomiljenijih planinarskih destinacija u Srbiji. Ova planina privlači planinare tokom cele godine, kako početnike tako i iskusne planinare koji se ovde kondiciono pripremaju za ozbiljnije uspone po svetu. Do vrha je moguće doći obeleženim stazama sa različitih strana. Poseban izazov je uspeti se na vrh Rtnja (Šiljak 1560 mnv) sa koga je, u slučaju dobre vidljivosti, moguće videti ušće Save u Dunav. Boravak na vrhu pruža nezaboravan ugođaj! Planina Rtanj je popularna i po lekovitim travama koje rastu na padinama ove planine i od kojih se pravi popularni Rtanjski čaj.  IZNENAĐENJE na vrhu planine! Lagani spust sa usputnim pauzama po potrebi. Povratak sa uspona 18:00 -19:00h. Poseta lokalnim travarima u 19 :00h. . Moguć kratki predah radi osveženja u Pansionu Radgost.  U slučaju loših vremenskih prilika organizacija trećeg dana PRODUŽENOG VIKENDA biće izvršena u skladu sa preporukom organizatora. Nakon spusta polazak grupe za Niš. Dolazak u Niš oko 22:00h. Kraj programa.

Cena aranžmana: 12.499,00 dinara po osobi

Popusti:

– deca do 7 godina u pratnji dva roditelja/ staratelja na zajedničkom ležaju ostvaruju popust od 50% od ukupne cene aranžmana

– deca od 8 – 12 godina u pratnji dva roditelja/ staratelja na sopstvenom ležaju ostvaruju popust od 25% od ukupne cene aranžmana

Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz modernim turističkim autobusom/kombijem na navedenim relacijama;

– smeštaj na bazi 2 polupansiona (vegetarijanska ishrana) u hotelu Etno centar Balašević 3* na Rtnju;

– boravišnu taksu,

– korisćenje bazena od 12 – 22h, slane sobe, konferencijske sale,

– prostorija za odlaganje stvari za poslednji dan boravka;

– uspon na planinu Rtanj uz pratnju licenciranog vodiča;

– troškove organizacije putovanja,

– troškove pratioca grupe.

– časove yoge

Cena aranžmana ne obuhvata:

– ishranu (osim pomenutih obroka),

– doplata za vegetarijanski lanč paket 5 eur;

– korišćenje saune i parnog kupatila 900,00 rsd za 2 osobe u trajanju sat vremena;

– doplata za 1/1 sobu 13 eur po noći,

– individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:

uplata 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre puta

PONUDA SMEŠTAJA:

htl Balašević 3*- Rtanj https://www.balasevicrtanj.com/

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a odobreno nam je da se poslednjeg dana boravka napuste do 14h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

– Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

– Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj.…)

NAPOMENE U VEZI SA PREVOZOM:

– prevoz je modernim autobusima/kombijima/mini busevima u zavisnosti od veličine grupe;

Napomena: Aranžman je rađen na bazi minimum 30 putnika. Ponuda je rađena na osnovu trenutne raspolozivosti u hotelu i ponude prevoza. Moguća je korekcija cene u zavisnosti od datuma izvođenja programa. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Preporuka: Adekvatna, neklizajuća, udobna obuća za uspon na Rtanj, slojevita garderoba, jakna, kabanica u slučaju kiše, kapa i rukavice, hrana (sendvič ili nešto slično, preporuka neki slatkiš), minimum 1,5 -2 l vode. Ukupna dužina staze oko 15 km, težina staze srednja (južna strana Rtnja).

OPŠTE NAPOMENE:

– Proverite 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

– Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanjaobilazaka, termina polazaka…)

– Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

– Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

– ZA ČASOVE YOGE JE POTREBNO PONETI LIČNE PROSTIRKE

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL doo Niš

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel doo Niš sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *