AVIONOM IZ NIŠA NA DOČEK NOVE 2022. U BARSELONI

PROJECT OVERVIEW

BARSELONA DOČEK NOVE 2022.

POLASCI AVIONOM IZ NIŠA

     

Želite odmor i uživanje onda je Barselona pravi izbor, Vaše je da izaberete najbliži aerodrom sa kog ćete krenuti. Barselona je grad sa širokim spektrom originalnih mogućnosti da se odmorite i provedete slobodno vreme. S pogledom na Sredozemno more, poznata po Gaudiju i arhitekturi secesije, Barcelona je jedan od najmodernijih gradova u Evropi. Ona je središte novih trendova u svetu kulture, mode i kuhinje. Kombinuje kreativnost svojih umetnika i dizajnera s poštovanjem i brigom za lokalnu tradiciju. U Barseloni koegzistiraju šarm i sporiji tempo starog grada, avangardna atmosfera modernijih četvrti i brz tempo jednog od najposećenijih gradova na svetu. Magične fontane Barselone će vam oduzeti dah, a energija kojom odiše grad najbolje se može osetiti šetnjom kroz živopisnu Ramblu, gde na svakom koraku vas zabavljaju muzičari, pantomimičari i umetnici.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, Niš – Bergamo – Barselona

Dolazak na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu dva sata pre poletanja aviona, tačno vreme poletanja bićete obavešteni. Čekiranje za let. Sletanje na aerodrom Bergamo i nastavak putovanja avionom do Barselone. Po sopstvenom izboru putnika odabir individulnog transfera do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

2.- 7. dan, Barselona

Boravak putnika u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Tokom slobodnog vremena preporučujemo posetu nekih od najvažnijih znamenitosti Barselone. Predlog fakulativnih izleta su svakako: Park Guell, Sagrada familia, Barselona panoramika, muzej Salvadora Dalia, Gotska četvrt,  Akvarijum, Camp Nou, Pueblo Español, Flamenco program.

8. dan, Barselona – Bergamo – Niš

Napuštanje hotela. Individualan transfer do aerodroma Barselona, dva sata pre polaska aviona. Polazak aviona ka aerodromu Bergamo, presednje i nastavak putovanja avionom do Niša. Kraj usluga.

 

CENOVNIK BR.1

Važi od 2.11.2021.

Cena je izražena po osobi u evrima. Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanija Wizz Air i Ryan Air i cene hotelskog smeštaja i podložni su promenama.

Polasci u decembru i januaru:

iz Niša (let sa presedanjem u Bergamo) 28.12.- 4.1. 4.1.- 11.1. 11.1 – 18.1.
Sunotel junior ** 599 499 399
Sunotel Club Central **** 899 699 599

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

      Povratni avionski prevoz na relaciji Niš – Barselona – Niš, nisko tarifnim avio kompanijama Wizz Air ili Ryan Air, sa uračunatim aerodromskim taksama;

      Smeštaj u hotelu na bazi 7 noćenja sa doručkom u standardnoj sobi sa sopstvenim kupatilom;

      Ručni prtljag u avionu dimenzija: 40cm x 25cm x 20cm do 8 kg;

      Troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

      Individualan transfer aerodrom – smeštajni objekat – aerodrome. Autobusi saobraćaju od aerodroma do predloženih hotela tako da je jednostavno stići do odabrane lokacije kada sletite na aerodrom. Polasci su na svakih sat vremena.Ukoliko želite da rezervišete prevoz to možete na sajtu ,

https://www.suntransfers.com/barcelona-airport?gclid=Cj0KCQjwtMCKBhDAARIsAG-2Eu8sx59iG6zIHJS_wJM63B272y0l69Lag5wFKQf41mWqdY2BLpZnr38aAm7gEALw_wcB

      Priority prtljag (Cabin Big Size), dimenzije: 55cm x 40cm x 20cm težine do 10kg;

      Čekirani i bagažni prtljag od 20kg (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja)

      Izbor sedišta u avionu: da putnici sede zajedno, sedište pored prozora, sedište pored prolaza, sedište sa dodatnim prostorom za noge, sedište u određenom delu aviona (na zahtevu i dodatno se naplaćuje po tarifama avio kompanije);

      Obrok i piće na letu i u hotelu;

       Putno zdravstveno osiguranje;

      Međunarodno zdravstveno osiguranje sa COVID doplatom.

      Boravišnu taksu i  turističku taksu.

      Doplata za 1/1 sobu  – na upit zbog raspoloživosti.

      Individualne troškove putnika.

      Fakultativne izlete i ulaznice.

 

DOPLATE:

      Za 1/1 sobu na upit

      Doplata za dodatni čekirani prtljag 10kg/ 20kg/ 25kg – na osnovu zvanične tarife avio kompanije u trenutku rezervacije;

      Doplata za željeno sedište u avionu koje se doplaćuje po zvaničnoj tarifi low coast avio kompanije. Doplata za željeno sedište omogućava čekiranje 60 dana pre leta.

      Obavezna doplata ukoliko putuju deca do 02-11,99 godina sa odraslom osobom, sedište pored odrasle po pravilima avio kompanija deca ne mogu da sede odvojena od odrasle osobe sa kojom putuju– cena je po trenutnoj raspoloživoj tarifi u trenutku kupovine avio karata,

      Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.

      Doplata za obroke u hotelu po izboru (doručak, ručak, večera);

      Doplata za prevoz od i do aerodroma.

 

NAČINI PLAĆANJA:

      Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate;

      Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, uplatom na račun.

 

NAPOMENE U VEZI  ARANŽMANA:

      Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarife avio kompanija Wizz Air i Ryan Air. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

      Avio kompanije Wizz Air i Ryan Air primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

      Karta se izdaje ODMAH u trenutku rezervacije.

      Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

      Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

      U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

      Ponuda smeštaja direktno zavisi od raspoloživih kapaciteta iz rezervacionog kapaciteta. Ukoliko nema slobodnih mesta u navedenim kapacitetima moguće je rezervisati neki drugi uz doplatu.

      Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

      Objašnjenje, u slučaju kad je rezervisana usluga noćenje sa doručkom, kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak, a zastupljena internacionalna kuhinja

      U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

      Organizator putovanja Galaxy travel ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

      Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj….)

      Galaxy Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

       Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Galaxy Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

      Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

 

NAPOMENE U VEZI  AVIO PREVOZA:

      Cenovnici su rađeni na bazi osnovne tarifa nisko tarifnih avio kompanija Wizz Air i Ryan Air. U slučaju da po navedenoj tarifi ne postoji raspoloživih mesta, putniku se mogu ponuditi cene drugih tarifa koje se doplaćuju.

      Kompanija Wizz Air i Ryan Air primenjuje posebne uslove otkazivanja odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi nije podložna promeni niti se može refundirati kao ni aerodromoske takse.

      Karta se izdaje odmah u trenutku rezervacije.

      Sve informacije koje su saopštene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

      Tačno vreme poletanja određuje avio kompanija. Ukoliko je let večernji ili jutarnji, moguće je ne stići na predviđeni obrok u smeštajnom kapacitetu. To ne može biti predmet žalbe od strane putnika jer Organizator nije u mogućnosti da utiče na red letenja aviokompanije. U nekim smeštajnim kapacitetima moguće je dobiti lanč paket ili hladni obrok po zahtevu.

      Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana prilože kopiju prve strane važećeg pasoša. Ukoliko se kopije ne prilože od strane putnika, Organizator ne snosi odgovornost za eventualna pogrešna imena istih. Putnici sami snose troškove za štampanje novih karata.

      Nisko tarifne kompanije Wizz Air i Ryan Air zahtevaju elektronsko čekiranje najkasnije 24 časa pred let. Putnik je dužan da pošalje zahtev za čekiranje svoje karte putem maila na adresu galaxytravel181@gmail.com ili pozivom na broj +381 18 252 858. Organizator se obavezuje da će dostaviti putniku čekiranu avionsku kartu na mail, koju je potrebno da putnik odštampa i ponese sa sobom na aerodrom. Takođe, moguće je da putnik dođe sam u agenciju najkasnije do 24 časa pred let gde može lično podići odštampanu kartu za let. Isti uslovi čekiranja putnika važe i za let u povratku.

      Zbog situacije oko virusa COVID-19, pre kupovine novih ili promene postojećih karata putnik je u obavezi da se informišite o uslovima za ulazak u zemlju u koju putuje. TA Galaxy travel neće snositi odgovornost ukoliko ne ispunjavate uslove da budete primljeni na let.

Potrebni podaci iz pasoša za čekiranje:

  1. Datum rođenja
  2. Broj pasoša
  3. Država koja je izdala pasoš
  4. Datum izdavanja pasoša
  5. Datum isteka pasoša

U slučaju ne poštovanja gore navedenih procedura, putnik snosi troškove penala na aerodromu.

 

VAŽNE NAPOMENE COVID – 19:

Putnicima koji putuju u inostranstvo preporučujemo da se unapred detaljno informišu da li i pod kojim uslovima se planirano putovanje može realizovati, s obzirom na to da je veliki broj zemalja uveo ograničenja ulaska i boravka stranih državljana zbog pandemije koronavirusa. Ovi uslovi se često menjaju a ponekad i na dnevnom nivou. Aktuelne informacije I uslove mogu se naći na sajtu Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije

https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

 

OTKAZ PUTOVANJA:

      Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru putovanja (Galaxy Travel-u nadoknadi realne troškove avionske karte i smeštaja prema pravilima koja nalažu avio kompanija i hotelski rezervacioni sistem.

      Avio kompanije Wizz Air i Ryan Air primenjuju posebne uslove otkazivanja odnosno kupljena avionska karta nije podložna refundacijama kao ni aerodromske takse te kao takve ne podležu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz člana 11. i 12. Opštih uslova putovanja jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.

      Stvarno pričinjen trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja preko rezervacione hotelske sisteme koji ne dozvoljavaju bilo kakve promene ili refundacije. Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

      Adresa za prijem pisanih reklamacija: Hajduk Veljkova 37 II/2 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 18 252 858.

 

OPŠTE NAPOMENE:

      Organizator putovanja je Galaxy travel sa sedištem u Nišu, Hajduk Veljkova 37 II/4 18.000 Niš , OTP LICENCA BR 475/2020 kategorija A 10

      Putnici su dužni da 2 dana pre putovanja provere tačno mesto i vreme poletanja aviona.

      Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

      Organizator putovanja Galaxy travel zadžava pravo promene pojedinih sadržaja u programu putovanja.

      Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

      Putnik je dužan da se sam upozna sa propisanim pravilima ponašanja, uslovima za ulazak i boravak, ograničenjima, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.

      U slučaju nepredviđenih objektivnih okolnosti (kao na primer gužva na granicama, gužva u saobraćaju,i slično) Organizator zadržava pravo promene programa putovanja.

      Ukoliko su putnici maloletni i putuju bez pratnje roditelja/staraoca dužni su da prilikom putovanja ponesu sa sobom overenu saglasnost oba roditelja/staratelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja/staraoca.

      Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sani da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju ida sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

      Preporuka je da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdrastveno osiguranje, potvrde o smeštaju..) na web stanici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs, ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

      Organizator putovanja Galaxy Travel zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute, promene u tarifama avio kompanije, promene cene smeštaja i u zakonom predviđenim slučajevima.

      Rok za prijave za aranžman zavisi od popunjenosti kapaciteta na letu i u privatnom smeštaju/hotelu.

 

OPIS HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela.

Sunotel Junior ** (preporuka agencije)

https://www.sunotel.com/en/hotel-sunoteljunior-in-barcelona/

U hotelu Sunotel Junior nude udoban smeštaj u srcu Eixamplea sa najboljim odnosom cene i kvaliteta za vaš novac. Uz ono najbolje od Barselone, samo na korak od vas, prošećite Avinguda Diagonal s nebrojenim prodavnicama, restoranima i trgovačkim centrima do legendarne Passeig de Gràcia ili se jednostavno uputite pešice do Camp Nou i Plaça d’Espanya ili metrom ili tramvajem. Veoma blizu ste  finansijskog centra i vodećih medicinskih ustanova poput bolnice Clínic, barakera i Sagrat Cor. Osećajte se kao kod kuće i uživajte u restoranu Maya, rashladite se u bazenu i opustite se na suncu na solarnoj terasi. Uživajte u najboljem što Barselona nudi sa svim pogodnostima hotela s 2 zvezdice i još mnogo toga…

Sunotel Club Central ****

https://www.sunotel.com/en/hotel-sunotelclubcentral-in-barcelona/

Nedavno izgrađeni Sunotel Club Central nalazi se u srcu Barceloninog Eixamplea, jednog od najživljih i najzanimljivijih područja u gradu, nekoliko minuta hoda od Passeig de Gràcia, njegove najelegantnije avenije, te od Plaça de Catalunya i Rambles. Izuzetno udoban i potpuno opremljen, Sunotel Club Central ima savršenu kombinaciju lokacije, pogodnosti i personalizirane pažnje. Iskoristite krovnu terasu s spoljnim bazenom i djakuzijem i uživajte u ostalim besplatnim uslugama, poput brzog Wi-Fi-ja i bicikala, propraćeno toplim i pažljivim tretmanom celog tima.

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel,

sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.

Cenovnik br.1 od 2.11.2021..godine

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *