Avala resort & villas 4*- Budva leto 2021.

PROJECT OVERVIEW

Savremeni, atraktivni hotel!!!

5 % popusta na rezervacije do 30.04.2021.

Budva je grad za one koje privlači zabava, raznovrstan izbor, duh drevnih vremena i peščane plaže! Možete uživati u dnevnoj zabavi koju nude barovi, žurke, ekstremni sportovi i u dobroj morskoj hrani u restoranima. Prošetajte bosonogi između zidina srednjevjekovnog grada… Iliri, Rimljani i Grci su hodali budvanskim tlom i ostavili svoje tragove. Budva se leti pretvara u pozorišnu scenu i nudi mnoštvo inostranih i domaćih predstava, koncerata i performansa …

Lokacija: Savremeni, atraktivni hotel Avala resort &Villas 4* nalazi se na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i marine. Hotel se nalazi na samoj obali mora, usidren tik uz Stari grad Budva, tamo gde se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim. Sigurno ćete uživati ukoliko izaberete ovaj hotel.

Plaža: Hotelska plaža Ričardova glava se nalazi u neposrednoj blizini hotela na svega oko 20 m. Plaža je peščana, sa predivnim pogledom na obližnje ostrvo, Sv.Nikola, poseduje i pontu za prave ljubitelje plivanja i skokova u vodu. Razdaljina od panoramskog lifta, kojim gosti dolaze iz glavne hotelske zgrade, do plaže je svega 10tak metara. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima a gosti, takodje, mogu koristiti i usluge plažnog bara.

Sadržaj: restoran, cafe, koktel bar, prodavnica suvenira, umetnička galeriju, servis za pranje i čisćenje, room servis, wellness & spa centar (jakuzzi, sauna, masaža, tursko kupatilo), fitness centar sa najsavremenijim spravama, beauty centar (solarijum, depilacija, mainikir, pedikir, tretmani lica), otvoreni i zatvoreni bazen. Parking i garažu gosti hotela dodatno plaćaju.

Usluga: noćenje są doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion

Sajt: https://www.avalaresort.com/me/

Vrsta prevoza: Sopstveni prevoz

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan:putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 15 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

Drugi danpredposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan: Napuštanje soba do 12 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

  Cenovnik (minimalni broj noći je 3. Uvećanje za kraći boravak iznosi 20%)     

Period /

tip sobe

01.05.- 31.05.

01.10.- 31.10.

01.06- 30.06.

01.07.- 31.08.

01.09.- 30.09.

Usluga

Noćenje sa doručkom

   Noćenje sa      doručkom

   Noćenje sa      doručkom

Noćenje sa doručkom

Standardne sobe po osobi po noćenju u eurima

Standard jednokrevetna soba

92

130

178

130

Standard jednokrevetna soba (morska strana)

108

151

192

151

Standard dvokrevetna soba

56

76

100

76

Standard dvokrevetna soba (morska strana)

69

90

113

90

Superior sobe po osobi po noćenju u eurima

Superior jednokrevetna

119

168

228

168

Superior dvokrevetna

71

107

130

107

Superior jednokreventa morksa strana i stari grad

130

174

252

174

Superior dvokreventa morksa strana i stari grad

82

116

144

116

Vile, cena je data po danu po jedinici u eurima

Standard vila za

2 osobe

163

233

288

233

Porodična vila

za 4 osobe

307

444

540

444

POPUSTI:

– dete do 2.99 god, dečji krevetac…………………………………….gratis

– dete od 3-6,99 godina u zajedničkom ležaju sa roditeljima…………………………………gratis

– deca od 7-11,99 godina ako deli ležaj a potreban je poseban, pomoćni ležaj naplaćuje se 20 eura po detetu/danu.

– treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta.

U standard sobama moguć samo jedan pomoćni ležaj.

U cenu je uključeno:

– smeštaj u hotelu u sobi po izboru iz tabele na bazi noćenja są doručkom;

– korišćenje 2 spoljašnja i 1 unutrašnjeg bazena, teretane, SPA centra, plažni mobilijar, parking na licu mesta (broj parking mesta ograničen)

– Wi-Fi internet.

U cenu nije uključeno:

– Polisa putnog osiguranja (Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja i osiguranje sa doplatom za COVID 19 možete uplatiti u našoj agenciji po tarifi osiguravajuće kuće Dunav);

– Boravišna taksa i osiguranje- plaćaju se na recepciji dnevno po osobi (deca od 0-11,99 g.s. 0,50 eura po danu, deca od 11,99 g.s. do 17.99 g.s. 1,00 eura po danu, osobe starosti iznad 17,99 g.s. 1,50 eura po danu)

– doplata za polupansion 6 eur po osobi;

– doplata za pun pansion 14 eur po osobi;

– individualnI troškovi.

Način plaćanja:

– plaćanje je u dinarima prema srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja;

– 40 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (ukoliko drugačije ne nalaže hotelski sistem)

NAPOMENE U VEZI SA SMEŠTAJEM:

– U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka nakon 15 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 12h.

– Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.

– Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

– Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

– U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata,moze biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

– Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj.…)

 

 

 

 

 

 

OTKAZ PUTOVANJA:

– Ukoliko putnik otkaže putovanje isti je dužan da organizatoru Galaxy Travel doo Niš nadoknadi realne troškove smeštaja prema pravilima koja nalaže hotelski rezervacioni sistem.

– Ukoliko putnik ima bilo kakav prigovor, potrebno je dostaviti ga hotelu na licu mesta u pismenoj formi. Prigovori koji budu dostavljeni nakon odjave iz hotela, neće biti razmatrane.

Adresa za prijem pisanih reklamacija: Hajduk Veljkova 37 II/2 ili na mail galaxytravel181@gmail.com . Rok za slanje reklamacija je 8 dana od datuma završetka putovanja. Rok za rešavanje reklamacija je 8 dana od prijema iste. U hitnim slučajevima putnik može pozvati Organizatora na broj +381 18 252 858.

OPŠTE NAPOMENE:

*** Putnici su DUŽNI DA SE SAMI UPOZNAJU sa dokumentima i rokovima neophodnim za pribavljanje viza, kao i sa carinskim graničnim i adminstrativnim formalnostima zemalja u koje putuju i kroz koje prolaze.

– Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut uprostorijama agencije

– Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)

– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ GALAXY TRAVEL

Organizator putovanja TA Galaxy travel, licenca OTP 475/2020 kategorija A 10

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Galaxy Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju

Cenovnik br.1 od 15.04.2021.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *